Golf-sæt -Alt om golf- Golfkøller. Golfbolde. Golfsæt.
Golfsæt -Golfkøller, golfbolde og golf-sæt.

Få lettere ved at købe billige golfsæt

Posted in Køb af udstyr  by Karsten Lyngs
oktober 2nd, 2016

Få lettere ved at købe billige golfsæt

 

En golfspiller er altid opsat på at købe det bedste golfsæt til den bedste pris. Normalt er golfsæt dyre, og her er et par ideer til, hvordan du gøre en god handel ved køb af golfsæt.

 

Internettet er en godt sted, hvor du kan få næsten alt uden komplikationer. Men spørgsmålet er, hvor man skal lede efter golfsæt.

 

1. Online supermarkeder – søg efter de detailhandlere, der sælger komplette golfsæt. Disse distributører køber enorme mængder og er derfor i stand til at sælge dem til en lavere pris. I forbindelse med disse detailhandelswebsites, vil jeg foreslå, at du tilmelder dig deres tilbudsmails og holder øje med oprydningsudsalg.

 

2. E-bay – før du køber et golfsæt fra e-bay, skal du kontrollere sælgerens ry, billederne af det komplette golfsæt og om handlen synes at være rigtigt.

 

3. Kopivarefabrikanter – disse producerer golfsæt, der ligner de populære mærkers. Du tror måske, de er af ringe kvalitet, men du kan gøre en god handel her. Bare holde to ting i tankerne: De skal give dig mulighed for selv at bestemme golfsættets indhold og give dig en prøveperiode, så du kan returnnere de,, hvis du ikke er tilfreds med golfsættet.

 

4. Komponentproducenter – disse tilpasser golfsættet efter dine specifikke behov. De koster mindre end de store mærker og bruger stadig kvalitetsmaterialer.

 

Dette er nogle af de måder, der kan hjælpe dig til gode tilbud, når du køber golfsæt.

Tips til køb af golfsæt

 

Hvis du har planer om at købe et nyt golfsæt fra online sportsvareleverandører, personer, der sælger dem brugt, eller andre, er der nogle ting, du skal huske på. For det første skal du beslutte dig for, hvor mange køller du har brug for. Som nybegynder, hvor du måske ikke kan kende forskel på jern og træ, vil det være bedre at gå efter færre køller, som for eksempel sæt med 14 køller. På et avanceret niveau kan 16 køller være et godt valg. De skal alle minimum indeholde to wedges og en driver. Puttere købes normalt separat.

 

Hvis du ikke har noget golfudstyr, skal du købe et golfsæt, som har en taske, bolde og teer. At købe dem sammen vil være billigere. De fleste af dem indeholder 14-16 køller, herunder 2-7 jern, dvs. 6 køller, 3, 5 og 7 trækøller, dvs. 3 køller, en driver, dvs. 1 kølle, en pitching samt en sandwedge, dvs. 2 køller, samt en hybrid , og en putter.

 

Et sæt, der indeholder en kombination af golfkøller, og som regel med en taske til, er forskelligt fra at købe køllerne seperat.

 

Hver af dem har sine fordele og ulemper. At købe et sæt koster mindre og gør køllerne mere pålidelige. Til gengæld giver det ikke dig så meget kontrol.

 

Separate køller giver dig en frihed til at vælge en række forskellige, og du kan vælge dem efter præstation. Men det er dyrt.

Leave a Reply