Golf-sæt -Alt om golf- Golfkøller. Golfbolde. Golfsæt.
Golfsæt -Golfkøller, golfbolde og golf-sæt.

Hvad begyndere skal kigge efter ved et golfsæt

Posted in Uncategorized  by Karsten Lyngs
oktober 13th, 2016

Hvad begyndere skal kigge efter ved et golfsæt

 

Som nybegynder inden for golfsporten kan det være ret forvirrende at købe et golfsæt. Du vil gerne købe det bedste for at forbedre dit spil, men samtidig skal det ikke være for dyrt. For at gøre tingene endnu værre, er der så mange forskellige slags køller, og de nye hybride køller, der blander jern og træ, kan virke tiltalende, men du kan ikke beslutte dig for, om du bør købe dem eller ej.

 

Den første ting, du skal huske på, er, at glæden og forbedringen i spillet afhænger af dig, og ikke smarte dyre køller. Du kan have den samme mængde sjov med billigere brugte køller. Men sørg for, at de ikke er beskadigede på nogen måde. Slidte greb, brækkede skakter og andre problemer kan vise sig at være din undergang i spillet. Komplet golfudstyr, som har woods, wedges, jern og puttere er den bedste løsning for begyndere. Driver, 3-Wood, 5-Wood, 3- til 9-Jern samt en Pitching Wedge og Putter er de grundlæggende køller, som du bør bruge som nybegynder. Du kan tilføje flere til din samling, i takt med at du bliver dygtigere til spillet.

 

Begyndere kan også købe bøger, dvd’er og træningsmaskiner til at forbedre deres spil. Et andet nyttigt tip for begyndere er at starte med billige golfbolde. Du vil miste en hel del af dem, så start med at købe de billige. Når dine evner er blevet forbedret, kan du skifte over til bedre bolde, der vil hjælpe dig med at forbedre dit spil.

Nyd golf med billige golfsæt

 

Mange mennesker tror, at golf er en dyr sport, og for det meste er dette også tilfældet. Men det betyder ikke, at du ikke kan begynde at spille, bare fordi dit budget ikke tillader det. Det centrale er at lede efter billigere udstyr. Brugte golfsæt er den perfekte løsning.

 

Den bedste måde at få fat i nogle billige golfsæt på er ved at kontakte discountbutikker. Det ville være endnu bedre, hvis du kunne gøre i løbet af perioder med oprydningsudsalg eller sæsonafslutningssalg. På denne måde kan du få mere i rabat på en allerede billig vare. Du kan finde brugte køller i meget god stand, som de tidligere ejere bare ville af med dem. At eje golfudstyr kan være meget personligt, så hvis en person føler, at hans udstyr ikke passer til ham, kunne det tænkes, at han bare vil af med det. Det kan man være heldig at finde.

 

Garage salg er et andet afsætningsmarked, hvor du kan finde billige golf sæt. Du kan endda være så heldig også at finde andet golfudstyr som tasker og lignende. Golfsæt er noget, som du kan bruge hele livet, så at det er blevet brugt en smule før, kommer ikke til at få betydning for dit spil. Nydelsen af spillet afhænger af dig selv og ikke et dyrt sæt golfkøller. Køb et sæt, der har de essentielle køller såsom putter, jern, fairway woods og driver. På denne måde vil du, selv hvis du finder ud af, at du ikke kan lide sporten, ikke have brugt for mange penge.

Golfsæt for begyndere

 

At købe komplette golfsæt er den bedste løsning for alle begyndere. Med de mange forskellige typer af køller, kan begyndere nemlig let blive forvirrede. Komplette golfsæt har alle de væsentlige dele, til når en nybegynder skal starte med at spille. Når du er sikker på dine evner og få mere viden om spillet, kan du tilføje mere sofistikerede køller til din samling.

 

Wedgere, jern, puttere og træ udgør hovedkomponenterne i et golfsæt. Hybride køller kombinerer både træ og jern. Et sæt med 14 køller er tilladt i en golfspillerspose i løbet af et spil. Kombinationen af køller vælger man selv. Begynderkøller hjælper en nybegynder til at undgå de almindelige fejl, såsom den manglende evne til at ramme bolden korrekt eller til at svinge med den rigtige hastighed. Hvis du ikke har råd til et nyt golfsæt, så køb et brugt. Men sørg for, at køllerne ikke har nogen fejl, da disse kan være skadelige for dit spil.

 

Det kan anbefales at benytte sig af hjælpedvd’er, træningsmanualer og bøger for at forbedre sit spil. Hvis du har råd til privatlektioner med en træner, er det endnu bedre. Dit spil vil forbedres drastisk, med de mange tips din træner kan give dig. Hvis du ikke har råd til privatundervisning, så sørg for at vide, hvornår der afholdes holdundervisning eller seminarer. Du kan få nogle værdifulde tips. I sidste ende er det op til dig selv at nyde spillet. Jo mere du nyder det, jo mere kan du forbedre dit spil.

Golfudstyr til begyndere

 

Man siger, at golf er en sport for de dovne og de rige. Og det er også sandt, at prisen, når man regner på de samlede udgifter til de forskellige golfkøller – putter, wood,, driver, jern og/eller hybrid samt golftaske – er voldsom. Disse er blot de væsentligste ting, du skal anskaffe dig, når du begynder at spille golf. Du skal også medregne handsker, teer, sko, bolde og andre remedier, som golfspillere er nødt til at bære.

Bare det grundlæggende sæt golfkøller kan efterlade dig med tomme lommer. Indtil du udvikler en passion for golf, er det tilrådeligt at være sparsommelige. For hvem ved, om du skifter mening undervejs.

 

Det er værd bare at overveje bare begyndergolfsættet, når du første gang skal spille spillet. Begyndersættet er et udvalgt sæt golfkøller, som er sammensat for begyndere. Sådanne golfsæt indeholder fairway woods, udvalgte golf- og hybridjern, en putter, en driver (som regel lavet af titanium) og en golftaske. Nogle begyndersæt indeholder også et regnslag til tasken og betræk til køllehovederne.

En begyndergolfspiller har endnu ikke dyrket sit individuelle sving. Derfor betyder det mindre, om han bruger et 6-jern eller et 7-jern i denne fase, så længe bolden går lige. Når du bliver bedre, kan du begynde at gå efter det dyrere udstyr. Begyndersættets golfkøller er ideelle for wannabe-golfspillere. De er tilgængelige for begge køn. Forældre kan nu trygt nyde deres børns interesse for golf. Golf er nu ikke mere kun for de rige eller den pensionerede!

Leave a Reply